Nyhetsbrev

Kawasaki offisielle nyhetsbrev

26 September 2024 Kawasaki lanserer Versys 1100 for 2025

Siden introduksjonen i 2012 har Versys utviklet seg år for år, og fått en bred anerkjennelse for sin allsidighet på alle veityper, komfort på lange kjøreturer og gode kjøreegenskaper – en motorsykkel som lever opp til sitt slagord "Destination Everywhere".



I 2025 tar Versys et nytt steg i utviklingen, og blant de viktigste endringene "under overflaten" er økt sylindervolum og topp-effekt. Den firesylindrede motoren får et økt slagvolum fra 1 043 cm³ til 1 099 cm³ for 2025-sesongen. Dette, sammen med andre justeringer, øker maksimal effekt fra 120 HK til 135 HK. Økt dreiemoment i øvre halvdel av turtallsområde gjør kjøreopplevelsen enda mer spennende. Nye Versys 1100 får også flere oppgraderinger for ytterligere å forbedre touring egenskapene.

Kawasaki Quick Shift (KQS)-funksjonen er oppdatert og fungerer nå fra et lavere turtall på 1500 rpm. Høyere girutveksling sammen med elektronisk cruisekontroll forbedrer turkomforten. Blant motorendringene er lengre innsugstrakter på de midterste sylindrene, som nå er 45 mm lengre enn de ytre, noe som gir bedre dreiemoment mellom 4 000 og 7 000 rpm. Innsugsportene er optimalisert til sykkelens økte slagvolum.

En forbedret kjøreglede skyldes en tyngre svinghjulsmasse, mens en sekundær balanseaksel reduserer overflødig vibrasjon. Bremsene har også fått en oppgradering, med bakre bremseskive økt fra ø250 mm til ø260 mm.

En USB-C-port er standard, og når det gjelder elektroniske hjelpemidler, får Versys 1100-eiere mye å glede seg over. Dette inkluderer KTRC antispinn, svingassistent og effekt- og kjøremodusvalg. SE-modellen får også Showa elektronisk demping. Med Kawasakis unike Rideology-app, som nå er klar for å ta imot stemmekommando, har du den perfekte motorsykkelen for å utforske verden. Versys 1100 – «Destination Everywhere».

Produktansvarlig i Kawasaki Norge, Emma Teigland sier følgende om den nye lanseringen:
"Versys har allerede vært en allsidig og fantastisk sykkel i mange år, og vi gleder oss til å se hvordan den nå blir enda bedre med de nye oppgraderingene. Vi ser virkelig frem til å introdusere denne modellen i Norge og tilby våre kunder en enda mer spennende kjøreopplevelse."
 
Versys 1100:
Metallic Matte Graphene Steel Gray / Metallic Diablo Black
 
Versys 1100 S 
Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black
Pearl Robotic White / Metallic Diablo Black

Versys 1100 SE
Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black
Pearl Robotic White / Metallic Diablo Black
 
Ta kontakt med din lokale Kawasaki-forhandler for informasjon om tilgjengelige modeller og farger i ditt område.